Parrot Anafi FPV

Parrot Anafi FPV

Parrot Anafi FPV je ultra kompaktno profesionalno rješenje za snimanje iz zraka, a njegove inovativne funkcije omogućuju lako snimanje i detaljno prikupljanje podataka potpuno automatskim letovima, kao i ručnim pilotiranjem sa i bez FPV sustava.

Kamera rezolucije 21MP/4K HDR sa stabiliziranom pokretnom glavom za vertikalni raspon od 180° (-90° do + 90°) osigurava lako i kvalitetno snimanje nepristupačnih područja.

parrot anafi fpv

Parrot Anafi FPV komplet, osim standarnog ANAFi drona uključuje i FPV sustav za virtualnu stvarnost. Za korištenje ove funkcije potreban je pametni telefon s FreeFlight 6.6 aplikacijom koji se umetne u FPV Headset, a kamera s vidnim poljem od 180 stupnjeva, troosnom stabilizacijom i 3X zoom-om omogućuje odličan pogled, kao iz kokpita letjelice.

Ovaj model dolazi s headsetom koji omogućuje prikaz zaslona na kojem su vidljive razne pilotske informacije, poput brzine leta, lokacije drona, smjera i visine.

Što je FPV?

FPV je kratica za First Person View, što označava metodu koja se koristi za upravljanje letjelicom, ali putem ugrađene kamere pruža pogled iz perspektive pilota. Kameru kontrolira žiroskopski senzor u naočalama pilota, što omogućuje pravi stereoskopski prikaz.

fpv

Parrot Anafi

Parrot Anafi je kompaktan i lagan, a omogućuje snimanje iz zraka na vjetru brzine do 50 km/h. Zahvaljujući snažnom pogonskom sutavu osigurana je potrebna stabilnost u letu. Kod povremenih udara vjetra, pozicija letjelice se ne mijenja, a položaj kamere ostaje stabilan.

Letjelica je opremljena inovativnim sustavom za snimanje, a neke od glavnih značajki uključuju:

  • 21MP/4k HDR kamera
  • 3x digitalni zoom
  • Ukupna težina (TOM) letjelice s baterijom od 315 grama
  • Domet s jednom baterijom do 26 minuta
  • USB-C priključak za brzo i jednostavno punjenje letjelice

Parrot Anafi FPV je super tih, pa omogućuje pažljivu i preciznu inspekciju objekata i neometano snimanje i prikupljanje podataka.

CIJENA: 4.794,00 kn + PDV

Više informacija pogledajte OVDJE.


  • Podijeli sadržaj: