senseFly Academy online program

senseFly Academy online program

senseFly Academy online program se sastoji od šest cjelovitih mrežnih modula za osposobljavanje koje možete završiti vlastitim tempom. Od planiranja i pripreme projekata, do sakupljanja i obrade podataka – naučite sve što trebate znati kako biste osigurali uspješno izvođenje letačkih operacija senseFly bespilotnim zrakoplovima.

VIŠE INFORMACIJA >

senseFly, AgEagle tvrtka, razvija i proizvodi profesionalne fixed-wing bespilotne letjelice visokih performansi.

eBee bespilotne letjelice su lagane, sigurne i vrlo jednostavne za korištenje. Koriste se za prikupljanje i analizu geoprostornih podataka u brojnim industrijama. senseFly eBee letjelice su dizajnirane za brže donošenje kvalitetnijih odluka koje se temelje na vrlo točnim podacima.

senseFly eBee Geo je profesionalni bespilotni zrakoplov s fiksnim krilima dizajniran za najkompleksnije geodetske, građevinske, inženjerske i GIS zahtjeve. Omogućuje snimanje i mapiranje malih i velikih površina brže, učinkovitije i s mnogo manje rizika.

senseFly eBee X bespilotni zrakoplov pruža točnost i pokrivenost kako bi se zadovoljili zahtjevi svakog projekta. Dostupnost različitih opcija kamera ga čini idealnim alatom za automatsko fotogrametrijsko snimanje velikih područja.

senseFly eBee Ag je profesionalni bespilotni zrakoplov za poljoprivredu, geodeziju, građevinu i GIS, opremljen senseFly Duet M kamerom za istovremeno RGB i multispektralno snimanje. Jedinstvena kamera objedinjuje 20 MP RGB senzor i četiri 1.2 MP multispektralna senzora. Kamera omogućuje precizne analize vegetacije.


  • Podijeli sadržaj: