senseFly eBee Ag

senseFly eBee Ag

senseFly eBee Ag je novi profesionalni bespilotni zrakoplov za poljoprivredu, geodeziju, građevinu i GIS, opremljen senseFly Duet M kamerom za istovremeno RGB i multispektralno snimanje. Jedinstvena kamera koja objedinjuje 20 MP RGB senzor i četiri 1.2 MP multispektralna senzora omogućuje raznovrsne precizne analize vegetacije i terena. senseFly eBee Ag je pristupačno rješenje za višefunkcionalno snimanje terena u svrhu izrade ortofoto karata, DSM / DTM modela terena, oblaka točaka, NDVI i drugih vrsta karata normaliziranih indexa.

  • točnost do 2.5 cm bez orijentacijskih točaka (uz RTK opciju)
  • vrijeme leta do 45 – 55 min
  • snimanje površine do 200 ha u jednom letu (s Endurance opcijom)

VIŠE INFORMACIJA >

senseFly, AgEagle tvrtka, razvija i proizvodi profesionalne fixed-wing bespilotne letjelice visokih performansi. eBee bespilotne letjelice su lagane, sigurne i vrlo jednostavne za korištenje. Koriste se za prikupljanje i analizu geoprostornih podataka u brojnim industrijama.

senseFly eBee letjelice su dizajnirane za brže donošenje kvalitetnijih odluka koje se temelje na vrlo točnim podacima.

senseFly eBee Geo je profesionalni bespilotni zrakoplov s fiksnim krilima dizajniran za najkompleksnije geodetske, građevinske, inženjerske i GIS zahtjeve. Omogućuje snimanje i mapiranje malih i velikih površina brže, učinkovitije i s mnogo manje rizika.

senseFly eBee X bespilotni zrakoplov pruža točnost i pokrivenost kako bi se zadovoljili zahtjevi svakog projekta. Dostupnost različitih opcija kamera ga čini idealnim alatom za automatsko fotogrametrijsko snimanje velikih područja.

Podijeli sadržaj:


  • Podijeli sadržaj: