senseFly eBee Ag

senseFly eBee Ag

senseFly eBee Ag je novi profesionalni bespilotni zrakoplov za poljoprivredu, geodeziju, građevinu i GIS, opremljen senseFly Duet M kamerom za istovremeno RGB i multispektralno snimanje. Jedinstvena kamera koja objedinjuje 20 MP RGB senzor i četiri 1.2 MP multispektralna senzora omogućuje raznovrsne precizne analize vegetacije i terena. senseFly eBee Ag je pristupačno rješenje za višefunkcionalno snimanje terena u svrhu izrade ortofoto karata, DSM / DTM modela terena, oblaka točaka, NDVI i drugih vrsta karata normaliziranih indexa.

  • točnost do 2.5 cm bez orijentacijskih točaka (uz RTK opciju)
  • vrijeme leta do 45 – 55 min
  • snimanje površine do 200 ha u jednom letu (s Endurance opcijom)

VIŠE INFORMACIJA >

senseFly, AgEagle tvrtka, razvija i proizvodi profesionalne fixed-wing bespilotne letjelice visokih performansi. eBee bespilotne letjelice su lagane, sigurne i vrlo jednostavne za korištenje. Koriste se za prikupljanje i analizu geoprostornih podataka u brojnim industrijama.

senseFly eBee letjelice su dizajnirane za brže donošenje kvalitetnijih odluka koje se temelje na vrlo točnim podacima.

senseFly eBee Geo je profesionalni bespilotni zrakoplov s fiksnim krilima dizajniran za najkompleksnije geodetske, građevinske, inženjerske i GIS zahtjeve. Omogućuje snimanje i mapiranje malih i velikih površina brže, učinkovitije i s mnogo manje rizika.

senseFly eBee X bespilotni zrakoplov pruža točnost i pokrivenost kako bi se zadovoljili zahtjevi svakog projekta. Dostupnost različitih opcija kamera ga čini idealnim alatom za automatsko fotogrametrijsko snimanje velikih područja.

Naučite sve što trebate znati kako biste osigurali uspješno izvođenje letačkih operacija senseFly bespilotnim zrakoplovima na senseFly Academy online programu.


  • Podijeli sadržaj: