Bespilotni zrakoplov s fiksnim krilima senseFly eBee Geo

Bespilotni zrakoplov s fiksnim krilima senseFly eBee Geo

senseFly eBee Geo je novi profesionalni bespilotni zrakoplov s fiksnim krilima dizajniran za najkompleksnije geodetske, građevinske, inženjerske i GIS zahtjeve. senseFly eBee Geo omogućuje snimanje i mapiranje malih i velikih površina brže, učinkovitije i s mnogo manje rizika. Prikupljeni podaci mogu se brzo procesirati u vrlo precizni ortofoto, DSM, DTM i oblak točaka.

senseFly eBee Geo uključuje profesionalnu senseFly S.O.D.A. 20MP 1″ RGB kameru i senseFly eMotion, softver za planiranje i izvođenje letačkih operacija.

  • točnost do 2.5 cm bez orijentacijskih točaka (uz RTK opciju)
  • vrijeme leta do 45 min
  • snimanje površine do 160 ha u jednom letu

VIŠE INFORMACIJA >

senseFly, AgEagle tvrtka, razvija i proizvodi profesionalne fixed-wing bespilotne letjelice visokih performansi. eBee bespilotne letjelice su lagane, sigurne i vrlo jednostavne za korištenje. Koriste se za prikupljanje i analizu geoprostornih podataka u brojnim industrijama.

senseFly eBee letjelice su dizajnirane za brže donošenje kvalitetnijih odluka koje se temelje na vrlo točnim podacima.

senseFly eBee Ag je profesionalni bespilotni zrakoplov za poljoprivredu, geodeziju, građevinu i GIS, opremljen senseFly Duet M kamerom za istovremeno RGB i multispektralno snimanje. Jedinstvena kamera objedinjuje 20 MP RGB senzor i četiri 1.2 MP multispektralna senzora. Kamera omogućuje precizne analize vegetacije.

senseFly eBee X bespilotni zrakoplov pruža točnost i pokrivenost kako bi se zadovoljili zahtjevi svakog projekta. Dostupnost različitih opcija kamera ga čini idealnim alatom za automatsko fotogrametrijsko snimanje velikih područja.

Podijeli sadržaj:


  • Podijeli sadržaj: