Bespilotni zrakoplov s fiksnim krilima senseFly eBee Geo

Bespilotni zrakoplov s fiksnim krilima senseFly eBee Geo

senseFly eBee Geo je novi profesionalni bespilotni zrakoplov s fiksnim krilima dizajniran za najkompleksnije geodetske, građevinske, inženjerske i GIS zahtjeve. senseFly eBee Geo omogućuje snimanje i mapiranje malih i velikih površina brže, učinkovitije i s mnogo manje rizika. Prikupljeni podaci mogu se brzo procesirati u vrlo precizni ortofoto, DSM, DTM i oblak točaka.

senseFly eBee Geo uključuje profesionalnu senseFly S.O.D.A. 20MP 1″ RGB kameru i senseFly eMotion, softver za planiranje i izvođenje letačkih operacija.

  • točnost do 2.5 cm bez orijentacijskih točaka (uz RTK opciju)
  • vrijeme leta do 45 min
  • snimanje površine do 160 ha u jednom letu

VIŠE INFORMACIJA >

senseFly, AgEagle tvrtka, razvija i proizvodi profesionalne fixed-wing bespilotne letjelice visokih performansi. eBee bespilotne letjelice su lagane, sigurne i vrlo jednostavne za korištenje. Koriste se za prikupljanje i analizu geoprostornih podataka u brojnim industrijama.

senseFly eBee letjelice su dizajnirane za brže donošenje kvalitetnijih odluka koje se temelje na vrlo točnim podacima.

senseFly eBee Ag je profesionalni bespilotni zrakoplov za poljoprivredu, geodeziju, građevinu i GIS, opremljen senseFly Duet M kamerom za istovremeno RGB i multispektralno snimanje. Jedinstvena kamera objedinjuje 20 MP RGB senzor i četiri 1.2 MP multispektralna senzora. Kamera omogućuje precizne analize vegetacije.

senseFly eBee X bespilotni zrakoplov pruža točnost i pokrivenost kako bi se zadovoljili zahtjevi svakog projekta. Dostupnost različitih opcija kamera ga čini idealnim alatom za automatsko fotogrametrijsko snimanje velikih područja.

Naučite sve što trebate znati kako biste osigurali uspješno izvođenje letačkih operacija senseFly bespilotnim zrakoplovima na senseFly Academy online programu.


  • Podijeli sadržaj: