eBee – punjač pametni za 2 baterije senseFly (bez kablova)

– pametni punjač za 2 baterije za senseFly eBee bespilotni zrakoplov
– bez kablova

Napunite ili ispraznite baterije do: 100% (let), 70% (pohrana) ili 30% (slanje). Može puniti dvije baterije istovremeno.

senseFly, AgEagle tvrtka, razvija i proizvodi profesionalne fixed-wing bespilotne letjelice visokih performansi. eBee bespilotne letjelice su lagane, sigurne i vrlo jednostavne za korištenje, a koriste se za prikupljanje i analizu geoprostornih podataka u brojnim industrijama. senseFly eBee letjelicu su dizajnirane za brže donošenje kvalitetnijih odluka koje se temelje na vrlo točnim podacima.

senseFly eBee Geo je profesionalni bespilotni zrakoplov s fiksnim krilima dizajniran za najkompleksnije geodetske, građevinske, inženjerske i GIS zahtjeve. Omogućuje snimanje i mapiranje malih i velikih površina brže, učinkovitije i s mnogo manje rizika.

senseFly eBee Ag je profesionalni bespilotni zrakoplov za poljoprivredu, geodeziju, građevinu i GIS, opremljen senseFly Duet M kamerom za istovremeno RGB i multispektralno snimanje. Jedinstvena kamera koja objedinjuje 20 MP RGB senzor i četiri 1.2 MP multispektralna senzora omogućuje raznovrsne precizne analize vegetacije i terena.

senseFly eBee X bespilotni zrakoplov pruža točnost i pokrivenost kako bi se zadovoljili zahtjevi svakog projekta, a dostupnost različitih opcija kamera ga čini idealnim alatom za automatsko fotogrametrijsko snimanje velikih područja.


VIDEO
POVRATAK NA PROIZVODE

Dodatne informacije

Kataloški broj

SI050011


Registrirajte se za pristup dodatnoj dokumentaciji. Registriraj se

VP CIJENA:
1.224,00 kn

* u cijenu nije uračunat PDV

Povezani proizvodi