Noga – za stativ, Tri-Max

– zamjenski dio za Tri-Max
– Tri-Max Standard Center Leg (without handle)
– za #90550, #90551 i #90553

SECO Manufacturing Co. je jedna od vodećih tvrtki za projektiranje i proizvodnju alata i pribora za geodetsku djelatnost, građevinarstvo, komunalne usluge i druge industrije koje koriste GPS/GNSS tehnologiju. SECO proizvodi predstavljaju pravu dodatnu opremu za najnovije proizvode u industriji, a uključuju kompletnu liniju proizvoda za bolje performanse na terenu.

SECO nudi širok izbor dodatnih proizvoda koji se koriste s geodetskim instrumentima, GPS/GNSS, GIS i građevinskom opremom. To uključuje kompletnu liniju terenskog pribora: geodetske prizme, dvonošci i tronošci, stativi, teleskopski štapovi, adapteri, podnožja, torbe za nošenje, ruksake, GPS antenske štapove i ostalo. SECO proizvodi profesionalne i kvalitetne proizvode koji terensku opremu čine produktivnijom i učinkovitijom. Proizvodi su kompatibilni s opremom proizvođača Trimble, Leica Geosystems, Nikon, Topcon, CST/berger i Sokkia.

SECO proizvodi ekskluzivnu liniju Tri-Max® stativa za instrumente, jedinog stativa za mjerenje s certificiranom preciznošću za sve servo i robotske totalne stanice, 3D laserske skenere ili građevinske lasere. Tri-Max® univerzalni stativ za dizalo uključuje kontrolu mjenjača za stabilnost i kontrolu središnjeg stupa.

POVRATAK NA PROIZVODE

Dodatne informacije

Kataloški broj

91720

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Registrirajte se za pristup dodatnoj dokumentaciji. Registriraj se

VP CIJENA:
68,98  (519,73 kn)

* u cijenu nije uračunat PDV

Povezani proizvodi