Pix4DMapper – 1 trajna float licenca

– Pix4DMapper Desktop , 1 trajna float licenca

Ovaj profesionalni fotogrametrijski softver koristi fotografije za generiranje oblaka točaka, digitalnih modela površine i terena, ortomozaika i teksturiranih modela.

Pix4Dmapper softver je dostupan kao opcija uz većinu senseFly bespilotnih sustava.

Pix4Dmapper je softverski alat za fotogrametriju koji se koristi za obradu i analizu podataka dobivenih iz fotogrametrijskih snimaka. Softver omogućuje kreiranje visokokvalitetnih 3D modela iz snimaka dobivenih pomoću dronova, aviona ili drugih letelica opremljenih kamerama. Softver koristi napredne algoritme za obradu slika i fotogrametrijske tehnike kako bi rekonstruisao trodimenzionalne modele terena, objekata ili površina.

Pix4Dmapper koristi algoritme za mapiranje i fotogrametriju kako bi identivicirao točke i karakteristike na fotografijama, a zatim koristi ove informacije za izračunavanje trodimenzionalnih koordinata i modeliranje terena ili objekata. Softver također može koristiti geodetske podatke kao referentne točke za preciznije rezultate.

Korisnici Pix4Dmapper-a mogu dalje analizirati i vizualizirati rezultate, dodavati oznake, mjeriti udaljenosti i volumene, obavljati prostornu analizu, generirati izveštaje i izvoziti podatke u različitim formatima.

Pix4Dmapper se često koristi u područjima kao što su geodezija, građevinarstvo, rudarstvo, poljoprivreda, urbanističko planiranje, arheologija i mnoge druge, gde je potrebno kreirati precizne trodimenzionalne modele ili mape terena iz fotogrametrijskih snimaka.


VIDEO

POVRATAK NA PROIZVODE

Dodatne informacije

Kataloški broj

MAPPER-OTC1, MAPPER-OTC1-DESKTOP

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Registrirajte se za pristup dodatnoj dokumentaciji. Registriraj se

VP CIJENA:
3.990,00  (30.062,66 kn)

* u cijenu nije uračunat PDV

DOWNLOAD

Povezani proizvodi