3D monitor Schneider Digital 3D PluraView

3D monitor Schneider Digital 3D PluraView

3D monitori su posebni monitori koji omogućuju prikazivanje trodimenzionalnih slika. Umjesto klasičnog 2D prikaza koji se koristi na većini standardnih monitora, 3D monitor dodaje dubinu i perspektivu prikazu, stvarajući iluziju prostora i omogućujući korisnicima da dožive trodimenzionalni sadržaj. Omogućuju korisnicima da dožive prostorne podatke i modele na realističan način, pružajući bolje razumijevanje i preciznost u radu.

Pasivna 3D tehnologija koristi polarizirane naočale s posebnim polariziranim filterima na monitoru. Monitor prikazuje dvije slike s polarizacijom usmjerene pod različitim kutovima, a naočale filtriraju slike i odvajaju ih za svako oko, stvarajući dojmljiv 3D prikaz. Pasivna tehnologija je popularna zbog praktičnosti upotrebe naočala.

Schneider Digital 3D PluraView

3D monitor Schneider Digital 3D PluraView omogućuje profesionalnim korisnicima ugodan rad u 3D stereo okruženju korištenjem provjerene beam-splitter tehnologije, zahvaljujući kojoj dugotrajan rad ne umara. Inovativna, pouzdana tehnologija osnova je za preciznu pikselsku stereoskopsku analizu slike najviše kvalitete, čak i u uredskim uvjetima dnevnog svjetla.

Glavna značajka 3D PluraView monitora je podrška za pasivnu 3D tehnologiju. Pasivna 3D tehnologija koristi posebne polarizirane naočale kako bi se stvorio stereoskopski prikaz slike. Svaki oko vidi drugačiju sliku, što stvara osjećaj dubine i stvarnosti.

schneider digital beamsplitter tehnologija

3D PluraView monitori su vrhunski 3D monitori koji su posebno dizajnirani za profesionalne korisnike koji se bave geoprostornim analizama, CAD/CAM dizajnom, medicinskim sustavima i drugim sličnim industrijama koje zahtijevaju visoku kvalitetu prikaza i preciznost.

Schneider Digital je vodeća tehnološka tvrtka koja nudi hardverska rješenja visokih performansi za profesionalnu upotrebu. Glavni fokus tvrtke Schneider Digital je stvaranje inovativnih i preciznih 3D monitora koji omogućuju korisnicima da dožive prostorne podatke i modele na najbolji mogući način. Schneider Digital koristi različite tehnologije, poput aktivne i pasivne 3D tehnologije, kako bi pružio visoku kvalitetu prikaza i realistično iskustvo. Schneider Digital rješenja su pouzdana i koriste se za razne aplikacije diljem svijeta. 3D PluraView monitori referenca su za 3D stereo zaslone, a dizajnirani su za beskompromisno, visokokvalitetno iskustvo 3D stereo vizualizacije.

Vizualizacija visoke rezolucije za savršeno 3D stereo iskustvo

Monitor ima dva zaslona, što omogućuje zaseban prikaz za svako oko korisnika, a samim time i zasebnu sliku u punoj rezoluciji, frekvenciji osvježavanja i sjajnoj svjetlini. Vizualizacija visoke rezolucije osigurava ugodno radno iskustvo u svim 3D stereo aplikacijama. Vrhunski 3D PluraView pasivni stereo monitori jamče vizualizaciju bez treperenja i visoke razlučivosti za savršeno, profesionalno 3D-stereo iskustvo. S do 4K / UHD razlučivosti po monitoru i stereo kanalu, serija monitora PluraVIEW pruža neusporedivu jednostavnost korištenja, analizu i uređivanje 3D sadržaja.

3D PluraView stereo monitor dizajniran je za široki raspon softverskih geoprostornih industrija: GIS, mapiranje, fotogrametrija, istraživanje nafte i plina, molekularno istraživanje i dizajn, CGI / 3D uređivanje videa, CAD, strojarstvo, biokemija, lasersko skeniranje / industrijsko mjerenje, simulacija i VR trening, arheologija, radiologija, vizualizacija i sl..

Glavne značajke 3D PluraView stereo monitora

S 3D PluraView stereo monitorom korisnici se mogu u potpunosti kretati u 3D okruženju, što omogućuje inovativni rad u GIS i 3D CAD softverima. Zahvaljujući dobroj pozadinskoj osvijetljenosti monitora, korisnici mogu raditi i na direktnom suncu. Široki kut gledanja od oko 170° osigurava savršen pogled na monitor, čak i ako tri ili četiri osobe sjede ispred.

 • Najveća rezolucija do 4K / 10-bitna (UHD) za oštre slike
 • Apsolutno bez treperenja za opušteni 3D STEREO rad
 • Certificiran od strane Trimble, Esri, Agisoft, Hexagon i drugih proizvođača
 • Prikladnost za izravnu vezu s prijenosnim računalom – Plug & Play bez složenog ožičenja

Preciznost i visoka rezolucija

3D PluraView monitori su visokokvalitetni 3D monitori koji omogućuju profesionalcima doživljaj vizualno bogatog iskustva pri radu s 3D prostornim podacima. Preciznost, visoka rezolucija, široki kut gledanja i prilagodljivost čine ih izvrsnim izborom za zahtjevne industrije koje zahtijevaju napredne 3D prikaze.

 1. 3D prikaz: Glavna karakteristika Schneider Digital 3D PluraView monitora je njihova sposobnost prikaza visokokvalitetnih 3D slika. Ovi monitori koriste aktivnu polarizacijsku tehnologiju koja omogućuje gledanje 3D sadržaja. To znači da korisnici mogu doživjeti stvarni osjećaj dubine i perspektive pri radu s prostornim podacima ili 3D modelima.
 2. Visoka rezolucija i preciznost: 3D PluraView monitori dolaze s visokom rezolucijom koja omogućuje prikazivanje finih detalja i oštrih slika. Ovi monitori su kalibrirani za preciznost boja i kontrasta, osiguravajući točan prikaz prostornih podataka i modela.
 3. Veliki kut gledanja: Monitori imaju širok kut gledanja, što omogućuje jasan prikaz slike čak i iz različitih kutova. Ovo je posebno korisno u timskim okruženjima ili situacijama gdje je potrebno dijeliti prikaz s drugim korisnicima.
 4. Ergonomski dizajn: Schneider Digital 3D PluraView monitori su dizajnirani s naglaskom na udobnost korisnika. Imaju mogućnost prilagodbe visine, nagiba i rotacije, što omogućuje optimalno postavljanje monitora prema individualnim potrebama korisnika. Također imaju anti-reflektirajući premaz koji smanjuje odsjaj i umor očiju tijekom dugog radnog vremena.
 5. Kompatibilnost i povezivost: Monitori su kompatibilni s različitim softverskim aplikacijama i operativnim sustavima koji se koriste u geoprostornim, medicinskim i CAD/CAM industrijama. Također imaju razne ulazne i izlazne priključke, uključujući DisplayPort, HDMI i DVI. To olakšava povezivanje s različitim uređajima i sustavima.

Dostupni modeli

Schneider Digital nudi nekoliko modela 3D PluraView monitora, koji se razlikuju po veličini zaslona i tehničkim specifikacijama. Dostupni modeli:

 • Schneider Digital – 3D PluraView Compact 22″ FHD
 • Schneider Digital – 3D PluraView Impact 24″ FHD 144Hz
 • Schneider Digital – 3D PluraView WQHD (2.5K) 27″
 • Schneider Digital – 3D PluraView 28″ UHD

Svi modeli imaju visoku kvalitetu prikaza, preciznost boja i mogućnost prilagodbe kako bi se zadovoljile potrebe različitih industrija i profesionalnih korisnika.

Kontaktirajte nas za više informacija ili rezervirajte svoj termin i osobno testirajte 3D monitor Schneider Digital 3D PluraView.

Podijeli sadržaj:


 • Podijeli sadržaj: