OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

Geomatika-Smolčak d.o.o.

Gradek 2d, 10255 Gornji Stupnik

tel: +3851 6589 030, fax: +3851 6589 031

e-mail: info@geomatika-smolcak.hr

PODACI O SLUŽBENIKU ZA ZAŠTITU PODATAKA

tel: +3851 6589 030, fax: +3851 6589 031, e-mail: info@geomatika-smolcak.hr

Politika privatnosti

Kada upotrebljavate naše web stranice, povjeravate nam svoje podatke. Shvaćamo da je ovo velika odgovornost i radimo naporno kako bismo zaštitili Vaše podatke. Geomatika-Smolčak d.o.o. poštuje Vašu privatnost i temelji svoje internetske stranice na tehnologijama koje pružaju bolje i sigurnije mrežno iskustvo. Ova Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka te primjenu kolačića (cookies) na internetskim stranicama www.geomatika-smolcak.hr. Korištenjem ovih internetskih stranica suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka te pohranom i pristupom kolačića na vašem uređaju.

Geomatika-Smolčak d.o.o. se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika, a podatke će koristiti i obrađivati isključivo u svrhu određenu ovim Uvjetima. Geomatika-Smolčak d.o.o. zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kako bismo održali funkcionalnost internetskih stranica, na ovom web-mjestu možemo prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime i prezime, ime tvrtke, adresa, OIB, telefonski broj i e-mail adresa. Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete dozvolu da se podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dani.

Geomatika-Smolčak prikuplja i podatke o vašem računalu, a ti podaci mogu uključivati Vašu IP adresu, tip preglednika i vrijeme pristupa. Prikupljeni podaci se obrađuju i koriste radi pružanja učinkovitije korisničke usluge i olakšanja korištenja web stranica.

Geomatika-Smolčak ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje popis korisnika svojih stranica trećim stranama. Uz obvezu zadržavanja povjerljivosti, Geomatika-Smolčak može dijeliti podatke s pouzdanim partnerima za određene svrhe: omogućivanje korisničke potpore, organizaciju dostave ili slične potrebe. Svakoj takvoj trećoj strani zabranjena je daljnja obrada Vaših osobnih podataka.

Sigurnost Vaših osobnih podataka

Internetska stranica www.geomatika-smolcak.hr štiti Vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Imate pravo na pristup svim danim osobnim podacima, na njihov ispravak, kao i pravo na naknadno odustajanje od prethodno danih suglasnosti, djelomično ili u cijelosti.

Kako bismo zaštitili osobne podatke koje prikupljamo putem ove web stranice, koristimo tehničke i organizacijske mjere sigurnosti. Neprestano nadograđujemo našu sigurnosnu tehnologiju, a pristup Vašim osobnim podacima ograničavamo samo onim zaposlenicima kojima su navedene informacije potrebne radi unaprijeđenja usluga ovih web stranica. Zaposlenici koji imaju pristup Vašim osobnim podacima su educirani o važnosti povjerljivosti podataka, čuvanju privatnosti i zaštiti Vaših podataka.

Primjena kolačića

Web stranica www.geomatika-smolcak.hr koristi tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’) kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke. Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne. Internetske stranice ne sadržavaju kolačiće koji omogućuju pokretanje programa ili postavljanje virusa na Vaše računalo.

Kolačićima trećih strana www.geomatika-smolcak.hr koristi se za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naših internetskih stranica. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom obliku.

Stranice www.geomatika-smolcak.hr služe se statistikom Google Analytics, a pravila o kolačićima treće strane potražite na Google Analytics web stranicama.

Google pravila o privatnosti
• Vrste kolačića koje upotrebljava Google

Onemogućavanje kolačića

Ako niste suglasni s njihovom upotrebom, kolačiće možete lako izbrisati ili onemogućiti na Vašem računalu ili mobilnom uređaju s pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Budući da je svrha kolačića poboljšanje i omogućavanje upotrebe naših internetskih stranica i njihovih procesa, imajte na umu da onemogućavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje tih značajki.

Korištenjem stranice www.geomatika-smolcak.hr, prihvaćate ove Uvjete korištenja. Molimo vas da ne koristite ovu internetsku stranicu ako se ne slažete s navedenim uvjetima.

Informacije za kontakt

Za sve komentare, primjedbe i sugestije možete nam se obratiti na: info@geomatika-smolcak.hr.