Trimble Access geodetski terenski softver

Trimble Access geodetski terenski softver

Trimble Access je geodetski terenski softver koji podržava sve Trimble geodetske GNSS prijemnike i totalne stanice. Softver omogućuje korištenje više mjernih senzora istovremeno, a svi podaci mjerenja iz različitih mjernih senzora pohranjuju se u isti projekt.

Trimble Access je jedan od vodećih geodetskih terenskih softvera koji koriste profesionalni geodeti diljem svijeta. Softver pruža funkcionalnosti koje podržavaju učinkovitost, točnost i jednostavnost korištenja s pojednostavljenim tijekovima rada. Osim toga, specijalizirani moduli softvera Roads, Pipelines, Tunnels, Mines ili Monitoring omogućuju odabir onoga što najbolje odgovara Vašem poslu.

Ovaj softver je posebno dizajniran kako bi podržao profesionalne geodete i inženjere u njihovim terenskim radovima, omogućujući im brže, preciznije i efikasnije prikupljanje, analizu i upravljanje geodetskim podacima.

Trimble Access – Univerzalan softver za GNSS uređaje i totalne stanice

Profesionalni geodetski terenski softver s intuitivnim korisničkim sučeljem omogućuje jednostavno korištenje sa značajkama koje pojednostavljuju tijek rada, povećavaju produktivnost i štede vrijeme na terenu. Bez obzira koristite li ga za topografsku izmjeru, atribuciju značajki, iskolčavanje ili kontrolu, softver pruža podršku i fleksibilnost svakodnevnim poslovima.

 • Izuzetno jednostavan rad
 • Digitalno kartiranje na terenu
 • Veliki broj COGO funkcija
 • Automatska sinkronizacija teren – ured
 • Mogućnost programiranja primjenom Trimble Access SDK
 • Dostupni dodatni moduli: Road 3D, Monitoring, Tuneli, Pipelines, Mines

Evo pregleda nekih ključnih značajki i funkcija Trimble Access softvera:

 1. Prikupljanje podataka na terenu: Trimble Access omogućuje geodetima prikupljanje različitih vrsta podataka na terenu, uključujući točke, linije, poligone, visine, fotografije itd. Softver podržava različite vrste mjernih instrumenata, poput GPS/GNSS uređaja, totalnih stanica, laserskih skenera i drugih geodetskih instrumenata.
 2. Intuitivno sučelje i navigacija: Trimble Access ima intuitivno korisničko sučelje koje olakšava rad na terenu. Navigacija kroz različite funkcionalnosti i alate je jednostavna, što smanjuje potrebu za dugim periodima obuke.
 3. Real-time kinematičko (RTK) mjerenje: Softver podržava RTK mjerenje, što omogućuje brzo i precizno prikupljanje podataka u realnom vremenu. Geodete mogu pratiti i snimati podatke dok se kreću po terenu, osiguravajući točnost i pouzdanost podataka.
 4. Upravljanje i analiza podataka: Trimble Access omogućuje geodetima da jednostavno upravljaju i analiziraju prikupljene podatke. Podaci se mogu pregledavati, uređivati, filtrirati i izvoziti u različitim formatima za daljnju obradu ili integraciju s drugim softverima.
 5. Suradnja i integracija: Softver omogućuje suradnju između geodeta na terenu i timova u uredu. Prikupljeni podaci mogu se sinkronizirati i dijeliti između različitih korisnika i uređaja. Trimble Access također podržava integraciju s drugim Trimble softverima, kao što su Trimble Business Center i Trimble RealWorks, olakšavajući protok podataka između različitih faza projekta.

Trimble Access je cijenjen softver u geodetskoj industriji zbog svoje moćne funkcionalnosti, jednostavnosti upotrebe i podrške za širok spektar geodetskih instrumenata.

Svi korisnici mogu nadograditi svoj geodetski terenski softver na najnoviju verziju uz Trimble Protected opcije. Kontaktirajte nas za više informacija o nadogradnji.

Podijeli sadržaj:


 • Podijeli sadržaj: