Trimble Access geodetski terenski softver

Trimble Access geodetski terenski softver

Trimble Access je geodetski terenski softver koji podržava sve Trimble geodetske GNSS prijemnike i totalne stanice. Softver omogućuje korištenje više mjernih senzora istovremeno, a svi podaci mjerenja iz različitih mjernih senzora pohranjuju se u isti projekt.

Trimble Access je jedan od vodećih geodetskih terenskih softvera koji koriste profesionalni geodeti diljem svijeta. Softver pruža funkcionalnosti koje podržavaju učinkovitost, točnost i jednostavnost korištenja s pojednostavljenim tijekovima rada. Osim toga, specijalizirani moduli softvera Roads, Pipelines, Tunnels, Mines ili Monitoring omogućuju odabir onoga što najbolje odgovara Vašem poslu.

Trimble Access – Univerzalan softver za GNSS uređaje i totalne stanice

Profesionalni geodetski terenski softver s intuitivnim korisničkim sučeljem omogućuje jednostavno korištenje sa značajkama koje pojednostavljuju tijek rada, povećavaju produktivnost i štede vrijeme na terenu. Bez obzira koristite li ga za topografsku izmjeru, atribuciju značajki, iskolčavanje ili kontrolu, softver pruža podršku i fleksibilnost svakodnevnim poslovima.

  • Izuzetno jednostavan rad
  • Digitalno kartiranje na terenu
  • Veliki broj COGO funkcija
  • Automatska sinkronizacija teren – ured
  • Mogućnost programiranja primjenom Trimble Access SDK
  • Dostupni dodatni moduli: Road 3D, Monitoring, Tuneli

Najnoviju verziju sada je moguće instalirati i na Trimble® TDC600 Android ručno računalo.

trimble access 2020

Trimble TDC600 se povezuje s instrumentima putem Bluetooth-a, a za Robotic totalne stanice potreban je i Trimble TDL2.4 vanjski radio s bluetoothom. Trimble Access 2020, osim na Andorid kontroleru TDC600, radi i na svim Trimble kontrolerima s Windows 10 operativnim sustavom (TSC7, T7 i T10), kao i na 3rd party Windows 10 tabletima.

Svi korisnici mogu nadograditi svoj geodetski terenski softver na najnoviju verziju uz Trimble Protected opcije. Kontaktirajte nas za više informacija o nadogradnji.


  • Podijeli sadržaj: