Trimble TDC6 kontroler

Trimble TDC6 kontroler

Trimble TDC6 kontroler je novo vrhunsko rješenje za prikupljanje podataka. Ovaj napredni uređaj savršen je za efikasno terensko prikupljanje podataka, a donosi izvanrednu prilagodljivost i produktivnost.

Višestruka upotrebljivost

Bez obzira koristite li ga kao neovisni GIS uređaj, u kombinaciji s visokopreciznim GNSS prijemnikom ili kao kontroler za totalne stanice, TDC6 se prilagođava Vašim specifičnim potrebama.

Moćan softver

Opremljen je podrškom za Trimble Access™ i Trimble TerraFlex® softvere za terenski rad, kao i za druge aplikacije poput Trimble SiteVision™ sustava za proširenu stvarnost.

Jednostavnost korištenja

Težak samo 287 grama, opremljen magnetnim nosačem za brzo postavljanje i baterijom koja omogućava 7 sati rada s mogućnošću „hot-swap“ zamjene, Trimble TDC6 kontroler omogućava neprekidan rad.

Najnovija tehnološka dostignuća

Pokreće ga nadogradiv i siguran operativni sustav Android 12, s podrškom za Wi-Fi 6E i globalnu 5G mrežu, te NFC i Bluetooth povezivost.

Izdržljiv i pristupačan

Dizajniran prema MIL-STD-810H standardu, ovaj izdržljivi uređaj nudi kvalitetno Trimble iskustvo po povoljnijoj cijeni.

 

Kompaktan i lagani dizajn s naprednim značajkama poput dodatne memorije, moćnijeg procesora i 5G povezivosti, ubrzava terenske radne procese. Više informacija o novom Trimble TDC6 kontroleru pogledajte ovdje.

Podijeli sadržaj:


  • Podijeli sadržaj: