Profesionalni VTOL dron Trinity F90+

Profesionalni VTOL dron Trinity F90+

Trinity F90+ je profesionalni VTOL bespilotni zrakoplov kompatibilan s različitim vrstama senzora, uključujući i LiDAR. Autonomija leta od 90 i više minuta omogućuje više podataka prikupljenih tijekom jednog leta.

Trinity F90+ VTOL posjeduje efikasnost fixed-wing bespilotnog zrakoplova, uz jednostavnost vertikalnog polijetanja i slijetanja multi-rotora. Visoko učinkovit, a istovremeno cjenovno pristupačan eVTOL, bespilotni zrakoplov Trinity F90+ ima poboljšane mnoge funkcionalnosti kako bi profesionalnim korisnicima ponudio izvrsnu vrijednost za novac.

Bilo u poljoprivrednom sektoru, rudarstvu ili pri inspekciji industrijskih postrojenja i napretka izgradnje, više podataka može se zabilježiti u kraćem vremenu nego što je to prije bilo moguće s konvencionalnim sustavima. Trinity F90+ VTOL pokazuje svoju prednost u dometu u odnosu na klasične multikoptere i druge dronove s fiksnim krilima. Sustav omogućuje duže vrijeme leta i pokriva do 20 puta veća područja.

Patentirani mehanizam “Automatic Transition Aircraft” omogućuje vertikalno polijetanje VTOL bespilotnog zrakoplova, koji, nakon što dosegne željenu visinu leta, ulazi u kratku tranzicijsku fazu u kojoj se propeleri vraćaju u horizontalni položaj. Ovaj patent omogućuje jednostavnu tranziciju i vertikalno slijetanje nakon što se propeleri ponovno vrate u vertikalni položaj.

  • 90+ minuta vrijeme leta
  • Širok raspon preciznih senzora, kao što su dual RGB & NDVI payload i 42 MP Full Frame RGB
  • U komplet uključena U-blox PPK GNSS bazna stanica
  • Live Air Traffic (ADS-B) integriran u QBase 3D Mission Planning softver
  • 4 GHz telemetrija s dometom do 7 km
  • Opcionalni ADS-B Mode-S transponder

Quantum-Systems je prvi svjetski proizvođač koji je dobio C3 certifikat za svoj VTOL dron Trinity F90+. Dron je dobio EASA C3 certifikat za EU klasu bespilotnih letjelica s težinom pri polijetanju većom od 4 kg. C3 certifikat je potreban u zemljama članicama EU za UAV-ove kupljene od 1. siječnja 2024. nadalje. Više o tome pročitajte ovdje.

VIŠE INFORMACIJA >

Podijeli sadržaj:


  • Podijeli sadržaj: