eBee – punjač pametni za 2 baterije (bez kablova)

• pametni punjač za 2 baterije za eBee bespilotni zrakoplov
• bez kablova

Podijeli sadržaj:

Napunite ili ispraznite baterije do: 100% (let), 70% (pohrana) ili 30% (slanje). Može puniti dvije baterije istovremeno.

senseFly, AgEagle tvrtka, razvija i proizvodi profesionalne fixed-wing bespilotne letjelice visokih performansi. eBee bespilotne letjelice su lagane, sigurne i vrlo jednostavne za korištenje, a koriste se za prikupljanje i analizu geoprostornih podataka u brojnim industrijama. senseFly eBee letjelicu su dizajnirane za brže donošenje kvalitetnijih odluka koje se temelje na vrlo točnim podacima.

senseFly eBee Geo je profesionalni bespilotni zrakoplov s fiksnim krilima dizajniran za najkompleksnije geodetske, građevinske, inženjerske i GIS zahtjeve. Omogućuje snimanje i mapiranje malih i velikih površina brže, učinkovitije i s mnogo manje rizika.

senseFly eBee Ag je profesionalni bespilotni zrakoplov za poljoprivredu, geodeziju, građevinu i GIS, opremljen senseFly Duet M kamerom za istovremeno RGB i multispektralno snimanje. Jedinstvena kamera koja objedinjuje 20 MP RGB senzor i četiri 1.2 MP multispektralna senzora omogućuje raznovrsne precizne analize vegetacije i terena.

senseFly eBee X bespilotni zrakoplov pruža točnost i pokrivenost kako bi se zadovoljili zahtjevi svakog projekta, a dostupnost različitih opcija kamera ga čini idealnim alatom za automatsko fotogrametrijsko snimanje velikih područja.


VIDEO
POVRATAK NA PROIZVODE

Dodatne informacije

Kataloški broj

SI050011

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Registrirajte se za pristup dodatnoj dokumentaciji. Registriraj se

VP CIJENA:
162,45  (1.223,98 kn)

* u cijenu nije uračunat PDV

Povezani proizvodi