Prizma – 62mm, 5″ presvučena srebrom, nodalna, Seco

• promjer prizme: 62 mm
• točnost: <5"
• 3 offset pozicije: 0, -30 i -40 (nodalna)
• visina: 100 mm
• težina: 0.66 kg
• presvučena srebrom
• dvostrana značka dolazi u narančasto-bijeloj i crno-bijeloj boji

Podijeli sadržaj:

Kompletna linija SECO geodetskih prizmi uključuje copper-coated i silver-coated modele u različitim ofsetima. Prizme u punoj veličini, mini-prizme, klizne prizme od 360 stupnjeva i prizme u setovima, dostupne su kao Nodal Point i modeli s osvjetljenjem. Osim kompleta prizmi, dostupne su i komponente prizme za izradu vlastitog rješenja ciljanja od same prizme do poklopaca, štapova, aluminijskih ploča, mjernih vijaka i adaptera za otpuštanje.

SECO Manufacturing Co. je jedna od vodećih tvrtki za projektiranje i proizvodnju alata i pribora za geodetsku djelatnost, građevinarstvo, komunalne usluge i druge industrije koje koriste GPS/GNSS tehnologiju. SECO proizvodi predstavljaju pravu dodatnu opremu za najnovije proizvode u industriji, a uključuju kompletnu liniju proizvoda za bolje performanse na terenu.

SECO nudi širok izbor dodatnih proizvoda koji se koriste s geodetskim instrumentima, GPS/GNSS, GIS i građevinskom opremom. To uključuje kompletnu liniju terenskog pribora: geodetske prizme, dvonošci i tronošci, stativi, teleskopski štapovi, adapteri, podnožja, torbe za nošenje, ruksake, GPS antenske štapove i ostalo. SECO proizvodi profesionalne i kvalitetne proizvode koji terensku opremu čine produktivnijom i učinkovitijom. SECO Proizvodi su kompatibilni s opremom proizvođača Trimble, Leica Geosystems, Nikon, Topcon, CST/berger i Sokkia.


VIDEO

POVRATAK NA PROIZVODE

Dodatne informacije

Kataloški broj

6400-10


Registrirajte se za pristup dodatnoj dokumentaciji. Registriraj se

VP CIJENA:
242,97 

* u cijenu nije uračunat PDV