3D skener Trimble X12

3D skener Trimble X12

Evolucija 3D skeniranja

Novi Trimble X12 3D skener pruža superiornu brzinu, točnost, domet i kvalitetu. Trimble X12 je prikladan za aplikacije koje zahtijevaju više detalja, skeniranja s veće udaljenosti i visoku kvalitetu oblaka točaka.

U kombinaciji s učinkovitim Trimble Perspective terenskim softverom omogućuje brzo i jednostavno prikupljanje i registraciju podataka i u najzahtjevnijim uvjetima. Automatska registracija, refinment registracije i export podataka, sada se obavljaju na terenu.

Produktivan i pouzdan 3D skener

Jednostavni radni procesi na terenu pogodni su za sve korisnike, a brzina, točnost i domet dostatni su i za najzahtjevnije poslove. Na terenu je dostupan jasan pregled podataka skeniranja i registracije skenova, što omogućuje prikupljanje vrhunskih podataka brže nego ikada. Integrirani su LED reflektori kako bi dobila neusporediva kvaliteta HDR fotografija i u mračnim okruženjima. Trimble X12 predstavnik je najsuvremenije tehnologije za precizno i pouzdano skeniranje.

trimble x12 3d skener

Automatska registracija na terenu

Automatska registracija omogućena je pomoću IMU-a koji prati poziciju, orijentaciju i kretanje instrumenta i moćnog Trimble Perspective terenskog softvera. Kroz Perspective osigurava se praćenje automatske registracije skeniranja, manualna registracija i vizualne provjere u hodu, korištenje anotacija i oznaka za lakše snalaženje u oblaku točaka, refinment, generiranje izvješća i export; sve u terenskom softveru. Rezultat je pouzdanost u podatke skeniranja i prije napuštanja terena.

Trimble X12 3D skener

  • Brzina skeniranja do 2.18 milijuna točaka u sekundi
  • Domet od 0.3 do 365 m (efektivno do 250 m)
  • Range noise 0.2 mm na 10 m, 0.3 mm na 50 m
  • Razmak između točaka do 0.6 mm na 10 m, do 3.1 mm na 50 m
  • Najbolje HDR fotografije u industriji s panoramom od 80 MP, usklađivanjem bez paralakse i integriranim LED reflektorima
  • Širok raspon dostupnih rezolucija za detaljan obuhvat složenih i udaljenih objekata
  • Dostupno segmentno skeniranje nakon „Preview“ skena od 23 sekunde
  • Trimble Perspective softver za jednostavan rad, 3D prikaz i registraciju na terenu
  • 2 godine standardnog jamstva

Dostupni modeli

Webinar

Ne propustite webinar “Introduction to the New Trimble X12 3D Laser Scanning System” i saznajte više informacija o Trimble X12 skeneru. Webinar će se održati 4. kolovoza 2022.g. u 16:00 sati. Prijavite se OVDJE.

 

Osim Trimble X12 skenera, Trimble proizvodi i Trimble X9 i Trimble X7 skenere, kao i Trimble SX12 skener/totalnu stanicu. Pogledajte usporedbu Trimble skenera ovdje.

Podijeli sadržaj:


  • Podijeli sadržaj: