Trimble X7 skener – Jednostavnije, učinkovitije i brže skeniranje

Trimble X7 skener – Jednostavnije, učinkovitije i brže skeniranje

Trimble X7 skener omogućuje veliku brzinu skeniranja s najnovijim inovacijama koje pojednostavljuju rad i povećavaju učinkovitost na terenu. Trimble X7 je kompaktan i lagan, a omogućuje jednostavnije, učinkovitije i brže skeniranje.

Skener je otporan na različite uvjete na terenu jer ima certifikat IP55 za otpornost na prašinu i vodu. To ga čini izuzetno pouzdanim uređajem za rad u zahtjevnim okruženjima, što je velika prednost za korisnike koji rade u različitim uvjetima.

Automatska kalibracija prije svakog skena

Trimble X7 laserski 3D skener omogućuje automatsku kalibraciju bez meta u 25 sekundi koja osigurava točnost svakog skena. SMART kalibracija prati instrument i promjene u okolini kako bi se optimizirao proces kalibracije. Automatska kalibracija smanjuje mogućnost ljudske pogreške i olakšava proces rada, što je iznimno korisno u dinamičnim i zahtjevnim uvjetima na terenu.

Automatsko horizontiranje instrumenta

Tehnologija automatskog horizontiranja instrumenta pruža točnost horizontiranja bolju od 3” do nagiba ±10°. Automatsko horizontiranje je posebno korisno na terenima koji nisu idealno ravni, jer uređaj sam podešava svoju orijentaciju kako bi osigurao najvišu moguću točnost skeniranja.

Automatska registracija skenova

Zanimljiva činjenica o Trimble X7 laserskom skeneru je da koristi automatiziranu registraciju podataka u stvarnom vremenu, što omogućuje korisnicima da vide obrađene podatke dok još uvijek rade na terenu. Ovo znatno ubrzava proces prikupljanja podataka i omogućuje brže donošenje odluka. Automatska registracija skenova na terenu skraćuje uredski posao i eliminira ponavljanje mjerenja i dodatne odlaske na teren. Automatska registracija je bazirana na IMU senzoru, a osigurava kompletnost i ispravnost podataka prije odlaska s terena.

 

Trimble X7 laserski skener nudi niz naprednih funkcija koje ga čine iznimno pouzdanim i efikasnim alatom za geoprostorne stručnjake. S mogućnostima kao što su automatska registracija skenova, automatska kalibracija i automatsko horizontiranje instrumenta, ovaj uređaj je idealan za širok spektar primjena. Više informacija o Trimble X7 laserskom 3D skeneru pogledajte ovdje.

Osim Trimble X7 skenera, Trimble proizvodi i Trimble X9 i Trimble X12 skenere, kao i Trimble SX12 skener/totalnu stanicu. Pogledajte usporedbu Trimble skenera ovdje.

Podijeli sadržaj:


  • Podijeli sadržaj: