senseFly eBee X bespilotni zrakoplov

senseFly eBee X bespilotni zrakoplov

senseFly eBee X bespilotni zrakoplov (AgEagle eBee X) pruža točnost i pokrivenost kako bi se zadovoljili zahtjevi svakog projekta, a dostupnost različitih opcija kamera ga čini idealnim alatom za automatsko fotogrametrijsko snimanje velikih područja. Dizajniran je kako bi poboljšao kvalitetu, učinkovitost i sigurnost prikupljanja podataka, eBee X kvalitetno, efikasno i sigurno snima velika ili mala područja.

eBee X je vrhunski bespilotni zrakoplov s fiksnim krilima, namijenjen preciznom aerofotogrametrijskom snimanju i kartiranju. Izuzetno siguran i pouzdan, eBee X nalazi primjenu u najrazličitijim projektima. Zahvaljujući velikom izboru dostupnih kamera, eBee X je moguće prilagoditi zahtjevima bilo kojeg projekta: snimanje rudnika i gradilišta, analize stanja usjeva i posljedica elementarnih nepogoda.

bespilotni zrakoplov

Neke od glavnih značajki:

VIŠE INFORMACIJA>

senseFly eBee X bespilotni zrakoplov s potvrdom za BVLOS i OOP

sensefly eBee X je prvi dron u svojoj klasi koji je dobio DVR potvrdu (“Design Verification Report”) potrebnu za BVLOS (“Beyond Visual Line of Sight”) i OOP (“Operations Over People”) operacije od strane Agencije za sigurnost zračnog prometa Europske unije.

VIŠE INFORMACIJA>

senseFly, AgEagle tvrtka, razvija i proizvodi profesionalne fixed-wing bespilotne letjelice visokih performansi. eBee bespilotne letjelice su lagane, sigurne i vrlo jednostavne za korištenje. Koriste se za prikupljanje i analizu geoprostornih podataka u brojnim industrijama.

senseFly eBee letjelice su dizajnirane za brže donošenje kvalitetnijih odluka koje se temelje na vrlo točnim podacima. AgEagle dronovi s fiksnim krilima eBee XeBee Geo i eBee Ag su prvi komercijalni dronovi označeni oznakom za identifikaciju klase C2 u skladu s propisima Europske agencije za sigurnost zračnog prometa (EASA). Više o tome pročitajte ovdje.

senseFly eBee Ag je profesionalni bespilotni zrakoplov za poljoprivredu, geodeziju, građevinu i GIS, opremljen senseFly Duet M kamerom za istovremeno RGB i multispektralno snimanje. Jedinstvena kamera objedinjuje 20 MP RGB senzor i četiri 1.2 MP multispektralna senzora. Kamera omogućuje precizne analize vegetacije.

senseFly eBee Geo je profesionalni bespilotni zrakoplov s fiksnim krilima dizajniran za najkompleksnije geodetske, građevinske, inženjerske i GIS zahtjeve. Omogućuje snimanje i mapiranje malih i velikih površina brže, učinkovitije i s mnogo manje rizika.

Naučite sve što trebate znati kako biste osigurali uspješno izvođenje letačkih operacija senseFly bespilotnim zrakoplovima na senseFly Academy online programu.


DOWNLOAD


  • Podijeli sadržaj: