Quantum-Systems

Quantum-Systems

Aerial intelligence when it matters.

Quantum-Systems je vodeća tvrtka za prikupljanje podataka iz zraka koja nudi električne sustave za vertikalno polijetanje i slijetanje (eVTOL). Njihove bespilotne letjelice postavljaju standarde u izdržljivosti i pouzdanosti te su idealne za različite svrhe, uključujući obranu, sigurnost, humanitarne i geoprostorne operacije.

Sa stručnim timom i desetljećima iskustva u bespilotnim letjelicama, Quantum-Systems pruža pouzdanu tehnologiju i izvanredne letjelice za prikupljanje kritičnih podataka.

Njihova vizija je potpuno automatizirati procese prikupljanja podataka uz pomoć umjetne inteligencije, kombinirajući izvanredan softver i vodeći hardver. Očekuje se stvaranje automatizirane mreže bespilotnih letjelica, “gnijezda”, omogućujući korisnicima prikupljanje podataka po potrebi i pristup stvarnoj analitici kao usluzi.

Njihovi VTOL dronovi objedinjuju praktičnost multirororskog drona s učinkovitošću drona s fiksnim krilima, što ih čini jedinstvenima u industriji. Svi njihovi sustavi dizajnirani su i proizvedeni u Njemačkoj ili Europi, jamčeći visoku kvalitetu i pouzdanost.

Pročitajte više o Quantum-Systems VTOL dronovima ovdje.

Podijeli sadržaj:


  • Podijeli sadržaj: