Schneider Digital

Schneider Digital

Schneider Digital je vodeća tehnološka tvrtka koja postavlja standarde u svijetu visokih performansi i preciznosti u profesionalnoj upotrebi. Glavni fokus tvrtke je proizvodnja inovativnih 3D monitora koji omogućuju da doživljavanje prostornih podataka i modela na potpuno novoj razini. Koristeći najnovije tehnologije, uključujući aktivnu i pasivnu 3D tehnologiju, Schneider Digital pruža izvanrednu kvalitetu prikaza i realistično iskustvo.

Tvrtka je specijalizirana za proizvodnju i prodaju profesionalnog grafičkog hardvera za geoprostorne industrije. Njihovi monitori su sofisticirana posebna rješenja za grafički intenzivne računalne aplikacije. Monitori su konfigurirani za maksimalnu radnu brzinu uz najveću moguću stabilnost sustava. Aplikacije uključuju: CAD, CAM, GIS, video, arhitektura, 3D animacija, stereoskopija i sl.

Schneider Digital proizvodi su kompatibilni s različitim geoprostornim platformama, čime se olakšava integraciju u različite radne procese. Njihova rješenja su pouzdana i koriste se širom svijeta za različite aplikacije, a sinonim su za kvalitetu i pouzdanost.

3D PluraView monitori su referenca u svijetu 3D stereo zaslona, dizajnirani su za beskompromisno visokokvalitetno iskustvo 3D stereo vizualizacije. 3D monitori tvrtke Schneider Digital dizajnirani su za široki raspon softverskih geoprostornih industrija. Neke od njih uključuju: GIS, mapiranje, fotogrametrija, istraživanje nafte i plina, molekularno istraživanje i dizajn, CGI / 3D uređivanje videa, CAD, strojarstvo, biokemija, lasersko skeniranje / industrijsko mjerenje, simulacija i VR trening, arheologija, radiologija, 3D vizualizacija i sl..

Podijeli sadržaj:


  • Podijeli sadržaj: