Trimble R580 GNSS prijemnik

Trimble R580 GNSS prijemnik

Točnost na višoj razini: Predstavljamo Trimble R580 GNSS prijemnik

Upoznajte Trimble R580 GNSS prijemnik, profesionalno rješenje za geoprostorne aplikacije koje zahtijevaju visoku točnost. Baziran na provjerenoj tehnologiji korištenoj u Trimble R12i i Trimble R780 prijemnicima, novi R580 pruža povjerenje u snimljenu točku. 

U svijetu geoprostornih aplikacija, točnost i pouzdanost su ključni. Stoga je bitno oslanjati se na testirane i dokazane tehnologije.  

Napredna tehnologija

Trimble R580 GNSS sustav opremljen je Trimble ProPoint® GNSS tehnologijom koja donosi nedostižne performanse. Peta generacija Trimble „engine“-a za pozicioniranje superiorna je u odnosu na prijašnje generacije u pogledu brzine postizanja centimetarske preciznosti, točnosti sustava i pouzdanosti mjerenja. Razlika u performansama je naročito vidljiva u teškim uvjetima, blizu ili ispod krošnji drveća i blizu objekata. Pouzdana ocjena točnosti u zahtjevnim uvjetima neupitna je uz Trimble ProPoint® „engine“ za pozicioniranje. 

Jedna od ključnih značajki R580 sustava je podrška za Trimble xFill® tehnologiju. Ova inovacija omogućuje nesmetan rad u trenucima prekida korekcija (prekidi Internet ili radio signala). Na primjer, kod rada na CROPOS u slučaju da je Internet signal nestabilan, sustav ima mogućnost zadržavanja centimetarske točnosti do 5 min bez Internet signala, koristeći korekcije odaslane s Trimble RTX geostacionarnog satelita.

Sustav također podržava Trimble CenterPoint® RTX korekcije putem satelitske ili internetske veze. Uz CenterPoint® RTX pretplatu možete ostvariti centimetarsku točnost bez CROPOS-a ili lokane baze, čak i u mjestima gdje je Internet signal potpuno nedostupan. Uz spomenutu pretplatu, nema vremenskog ograničenja od 5 min na Trimble korekciju. 

Trimble Maxwell™ 7 tehnologija omogućuje brzo procesiranje (latencija manja od 20 milisekundi), sposobnost „anti-spoofing“-a i praćenje svih sadašnjih i budućih konstelacija. 

EVEREST™ Plus tehnologija identificira i uklanja neželjene „multipath“ signale i time čuva integritet Vaših podataka.  

Osim visoke točnosti, Trimble R580 GNSS prijemnik dizajniran je za izdržljivost. Robusni dizajn vojnog standarda i IP65 ocjena znači da se na njega možete osloniti u svim vremenskim uvjetima. 

POGLEDAJ PROIZVOD>

Webinar: Introducing the Trimble R580 GNSS System

Pridružite se Trimble timu kako biste saznali više o Trimble R580, novom i pouzdanom GNSS prijemniku visoke točnosti. Pogledajte mogućnosti ovog novog rješenja i primjere radnih procesa i aplikacija.

Pogledajte snimku webinara OVDJE.

Podijeli sadržaj:


  • Podijeli sadržaj: