Trimble R12i GNSS prijemnik

Trimble R12i GNSS prijemnik

Trimble R12i predstavlja najbolji GNSS prijemnik dizajniran za efikasniji rad. Ovaj GNSS prijemnik s Trimble ProPoint™ GNSS tehnologijom nudi neusporedive GNSS performanse, brzinu i točnost, što rezultira povećanjem produktivnosti.

Unaprijeđene performanse u zahtjevnim GNSS uvjetima i robusna kompenzacija nagiba, zasnovana na IMU (Inertial Measuring Unit), omogućuju brže mjerenje bez potrebe za horizontiranjem libele štapa.

najbolji gnss prijemnik

Trimble TIP tehnologija

Trimble® TIP™ (Trimble Inertial Platform) tehnologija omogućuje preciznu kompenzaciju nagiba do 30° pomoću ugrađenog IMU-a.

Bilo koji IMU podložan je pogreškama koje mogu utjecati na točnost pozicioniranja ako nisu na vrijeme otkrivene. Funkcija automatskog praćenja integriteta IMU-a ugrađena u Trimble TIP tehnologiju jamči brzo otkrivanje bilo koje pogreške u IMU-u koja može utjecati na točnost pozicioniranja.

Trimble R12i GNSS prijemnik – 30% bolje performanse u izazovnim okruženjima

U direktnom usporednom testiranju s Trimble R10-2 u izazovnim GNSS okruženjima, kao što su je blizina krošnji i zgrada, Trimble R12i pokazao je barem 30% bolji učinak u različitim čimbenicima, uključujući vrijeme za postizanje točnosti, točnost položaja i pouzdanost mjerenja.

Točan, pouzdan i produktivan GNSS prijemnik

Trimble R12i predstavlja precizno rješenje za ponovljive rezultate, s procjenama pogrešaka u stvarnom vremenu. Brža konvergencija označava manje vremena utrošenog na mjerenje točaka na terenu.

VIŠE INFORMACIJA ›


  • Podijeli sadržaj: