Trimble R780 GNSS prijemnik

Trimble R780 GNSS prijemnik

Trimble R780 GNSS prijemnik je vrlo precizan i robustan GNSS sustav dizajniran za rad u izazovnim terenskim uvjetima. Pokretan vodećom tehnologijom Trimble GNSS pozicioniranja, Trimble R780 podiže produktivnost u jednom prilagodljivom, skalabilnom sustavu.

trimble r780 gnss prijemnik

Trimble R780 GNSS prijemnik koristi napredne Trimble tehnologije:

  • Trimble Maxwell™ 7 GNSS ASIC: Praćenje najnovijih signala svih GNSS konstelacija s EVEREST™ Plus ublažavanjem multipatha, detekcijom smetnji i zaštitom od GNSS spoofing-a.
  • Trimble ProPoint™ tehnologija: Trimble R780 GNSS prijemnik ima robustan mehanizam za pozicioniranje koji ne ovisi o konstelaciji, a omogućuje veću točnost, pouzdanost i produktivnost u izazovnim GNSS okruženjima.
  • Trimble TIP™ tehnologija: Brže mjerenje pomoću kompenzacije nagiba koja se temelji na magnetski otpornoj inercijskoj mjernoj jedinici (IMU) koja omogućuje brzo, točno i sigurno kolčenje i mjerenje točaka bez potrebe za vrhunjenjem libele štapa.
  • Trimble CenterPoint RTX: primajte GNSS korekcije gdje god se nalazili putem satelita/IP-a uz nenadmašnu brzinu i točnost za PPP rješenje.
  • Trimble xFill® tehnologija: Smanjite vrijeme zastoja na terenu uz kontinuiranu RTK pokrivenost.

Trimble R780 GNSS prijemnik za potpunu fleksibilnost

Dostupna su dva modela: model s 403-473 MHz Radio modemom i model bez radio modema. Na odabrani model prijemnika dodaje se jedna od sljedećih konfiguracija: Rover/Network Rover, LT Rover/Network Rover, Baza ili Baza/Rover.

Odabirom različitih konfiguracija moguće je prilagoditi funkcionalnost trenutnim potrebama. Konfigurirajte GNSS prijemnik koji Vam je potreban danas. Nadogradite nove značajke već sutra.

Kontaktirajte nas za više informacija ›

Osim Trimble R780 GNSS prijemnika, Trimble proizvodi i Trimble R12i i Trimble R580 GNSS prijemnike, kao i Trimble Catalyst, digitalni GNSS baziran na pretplati.

Podijeli sadržaj:


  • Podijeli sadržaj: