Trimble Catalyst DA2 digitalni GNSS

Trimble Catalyst DA2 digitalni GNSS

Trimble Catalyst je revolucionarna tehnologija koja omogućuje softverski GNSS baziran na pretplati. Lagana GNSS antena se izravno priključuje na USB port Android telefona ili Tableta, a softverski GNSS prijemnik osigurava pretplatničku uslugu na zahtjev, pa je možete aktivirati samo kada Vam je potrebna. Pretplata omogućuje odabir između metarskesubmetarskedecimetarske i centimetarske točnosti, ovisno o Vašim potrebama.

DA2 digitalni GNSS predstavlja GNSS koncept koji mobilnim uređajima nudi pozicioniranje kao uslugu. Trimble ProPoint™ GNSS tehnologija omogućuje poboljšane performanse sustava, skraćuje vrijeme konvergencije i poboljšava točnost pozicioniranja pri radu u blizini drveća i zgrada.

Pretplata pretvara Android™ ili iOS uređaj u alat za precizno mapiranje, navigaciju i mjerenje. Trimble Catalyst DA2 se može koristiti s bilo kojom podržanom aplikacijom ili uslugom.

VIŠE INFORMACIJA >

Dostupna je i ručka Trimble Catalyst Handle koja omogućuje svakom uređaju vrlo jednostavno postavljanje, bez potrebe za štapom, nosačem za štap ili ruksakom. Handle dodaje novu razinu fleksibilnosti sustavu i pretvara svaki iOS ili Android uređaj u ručno računalo za GNSS mjerenja.

Trimble SiteVision je sustav proširene stvarnosti za 3D vizualizaciju prostornih podataka. Omogućuje vizualizaciju novih dizajna, otkrivanje postojeće skrivene infrastrukture i vizualizaciju promjene novih pejzaža, u stvarnom svijetu i u stvarnoj veličini. Trimble SiteVision koristi zajedničku primjenu dvije tehnologije: Trimble Catalyst softverski GNSS i Google ARCore tehnologiju.

Osim Trimble Catalyst GNSS sustava, Trimble proizvodi i Trimble R780, Trimble R580 i Trimble R12i GNSS prijemnike.

Podijeli sadržaj:


  • Podijeli sadržaj: